torstai 7. tammikuuta 2016

Pikkuiset alkaa olla jo isoja

Niin se aika vierii. Pennut kasvaa ja ruokahalu on melkoinen. Marraskuussa tilaamani ruokalähetyksenhän nämä märkäruoan osalta ehtivät lotaista nassuihinsa niin, että nyt odotellaan uutta zooplussan pakettia saapuvaksi. Virheen tein, kun ruoan loputtua marketista ostin penturuokaa. Mahat eivät oikein tykänneet. Piti Countrypolikselta ja mustista&mirristä käydä ostamassa sitten laadukkaampaa ja tutumpaa murkinaa. Minäkin paras puhuja. Aina varoittelen pentujen ostajia tekemästä äkillisiä ruokavalion muutoksia ja sitten pöljäilen itse. No onneksi ongelmaratkesi ja pikkuisten masut on taas kuosissa. :)

Kuva: Kuvastudio Pöri


Käytiin tiistaina Kuvastudio Pörillä kuvauksissa. Pakkasta oli liki 30 astetta, mutta kuvaajalla ja minulla kuvaajan apulaisena oli kuvauksen loputtua hiki. En käsitä, miten pentujen kuvaaminen voi olla niin hirveän vaikeaa. Tarkoitus oli ottaa kuvia vain pennuista, mutta Poseidon päätti lopuksi kiivetä niskaani ja jouduin siksi myöskin kuvauksen kohteeksi kuten voitte havaita. Jos olisin tiennyt, olisin edes hiukset kammannut, mutta menetteleehän se näinkin. Pentu pelastaa kuvan onneksi kuitenkin.

Varaustilanne sellainen, että molemmat cremet; Platon ja Poseidon ovat ainakin vapaana, naamiopoika Proteus on eräällä taholla mietinnässä. Sinistä tyttöä Pandoraa mietin itse, mutta vähän on alkanut tuntua, että tämä jää viimeiseksi pentueeksi, joten sitäkin saa kysellä. Pienen lapsen ja pentujen huomioiminen on minun kapasiteetilleni turhan kuormittavaa enkä voi revetä niin paljon joka paikkaan kuin toivoisin. Alla joitakin itse ottamiani kuvia.Kaikki koolla
PROTEUS:


PANDORA 
PLATON, PANDORA & POSEIDON 
PLATON & POSEIDON


Pennuille on varattu rokotusaika torstaille 21.1. ja 22.1 ne ovat luovutusvalmiita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti