torstai 21. tammikuuta 2016

Onnistuneesti rokotuksillaTänään kävimme pentujen kanssa pentutarkistuksessa, rokotuksilla ja mikrosirutuksessa. Bengaleihin verrattuna sfinxit ovat äärettömän helppoja käsitellä. Kaverit vain kehräsivät eläinlääkärin pöydällä. Ainoastaan Proteus hieman protestoi mikrosirun laittoa, minkä vuoksi eläinlääkäri tuikkasi piikillä vahingossa ensin itseään sormeen niin, että verta roiskahti tippa Proteuksen papereille. Tuumin, että jos ei saada pyyhittyä pois, niin ainakin tahra lisää Proteuksen katu-uskottavuutta muiden eläinlääkärien silmissä. Melkein valitettavaa, että sain tahran kostutetulla paperilla kokonaan pois.

Minulla on kohta kaksi viikkoa ollut hillitön räkätauti. Pentujen paperit ja rokotukset ja oman tenavan hoito ovat olleet prioriteettilistani kärjessä. Niinpä huushollissa muuten vallitsee tällä hetkellä hienoinen kaaos. Pahoittelen jo etukäteen kaikille pentujen hakijoille, etten ole jaksanut pakollisia hommia enempää täällä puunailla. Pennutkin oli alunperin tarkoitus eilen pestä, mutta en kerta kaikkiaan jaksanut, vaikkei enää kuumetta ollutkaan. Nytkin on voipunut olo, vaikka aamulla jo tuntui, että tauti alkaa olla voiton puolella, mutta onhan tässä takana sekä työpäivä että eläinlääkärikeikka. Lisäksi kävin ostamassa pentujen pentupaketteihin tarvikkeita Citymarketista, Suomalaisesta kirjakaupasta ja Mustista&Mirristä.

Pahoittelen myös blogin kautta, jos täältä sairasvuoteesta olen unohtanut vastata joihinkin pentukyselyihin. Pyrin kyllä vastaamaan kaikkiin. Tällä hetkellä kaikki pennut ovat vähintäänkin alustavasti varattuja. Viimeisen cremepojan kohtalo ratkennee tulevana lauantaina. Ilmoittelen täällä, jos poika on sen jälkeen vielä vapaana.

Haluatteko tietää, mitä pentupakettimme tällä kertaa sisältää. Jos olet pennun uusi omistaja ja haluat pitää sisällön yllätyksenä, niin älä lue eteenpäin. Seuraavassa spoilaan pentupaketin sisällön ainakin osittain. Joitain pieniä eroavaisuuksia on ja joissain on jotain uniikkia, mitä toisissa ei ole. Tässä se tulee diididii.

PENTUPAKETTI
 • topsipuikkorasia (pentujen korvien puhdistamiseen)
 • pesusieni (kylpyyn)
 • 400 g Royal Caninin raksuja (Nämä piti käydä ostamassa itse, kun ei näköjään RC enää sponssaa. Toki Royal Canin lähetti 2 kg kuivaruokakupongin, jos omistaja jaksaa rekisteröityä netissä RC:n sivuille)
 • 3 erilaista kitten -märkäruokapurkkia
 • 1 kpl kissanlelu
 • 1 kpl huiska (on kai tämäkin jonkinlainen lelu toki)
 • pentujen hoito- ja ruokintaohjeet
 • kansio, joka sisältää pennun kaikki viralliset asiakirjat (rekisterikirja, kauppasopimus. testikopiot, mikrosirutodistukset yms.)
 • kissaliiton lähettämä kissaopas
 • Royal Caninin lähettämä huopa
 • jne.

Aiemmin värkkäsin pennuille kuvista CD:nkin, mutta kun kaikki eivät sitä edes kertaakaan katsoneet, niin luovuin siitä. Kuvia saa sähköpostitse pyytäen tai isompina tiedostoina, jos ottaa muistitikun mukaan pentua hakiessa. :) Pentujen studiokuvien koevedoksiin sain linkin. Se pitäisi olla kaikkien pentujen ottajien tiedossa. Ilmoitelkaa, jos olen jollekin unohtanut laittaa. Pistän tänne blogiin ammattitason kuvia, kun saan kuvat tilattua.

Joku kerta voisin kirjoittaa, mistä rotukissan hinta koostuu. Asianmukaisesti kasvattava ei tällä hommalla kyllä pääse rikastumaan. Tänäänkin eläinlääkärille perushoitotoimenpiteisiin upposi liki 400 euroa. Toki yli tunnin eläinlääkäri pakersi pentujen parissa ja jälki oli osaavaa ja huolellista. Sellaisesta palvelusta maksaa mielellään. Pentupaketteihin kuudelle pennulle tavaraa ostin noin 200 eurolla. Voitte ymmärtää hyvin, ettei verottaja hiero onnensa kukkuloilla tämän homman takia käsiään. Varmaan salaa toivoo, että lakkaisin tällä hommalla enempäänsä vaivaamasta. :D Enkä kyllä vaivaakaan, kun on täällä Kajaanissa niin osaava kirjanpitäjä, joka tekee duuninsa paremmin kuin hyvin. <3

Tuolla nuo pennut nyt rätköttää kupu täynnä ruokaa voipuneena rokotuksen jäljiltä. Pitäkää peukkuja, ettei mitään rokotusreaktioita tai muita komplikaatioita ilmaannu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti