sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Tuoreimmat kuulumiset

Pientä haastetta tämänkin tekstin kirjoittamiseen aiheuttaa se, että kuusi pentua ja niiden emo haluavat istua samaan aikaan sylissäni emon imettäessä pentuja ja olen sentään kutakuinkin pienikokoinen ja hoikka naisihminen. :D Eipä tilan ahtaus näytä niitä kuitenkaan häiritsevän. Pennut ovat nyt kahdeksan viikon ikäisiä ja varsin vilkkaita tapauksia. Niiden kuvaaminen on todella haastavaa, mikäli ne eivät satu nukkumaan tai syömään. Olisi kuitenkin ihana saada kunnon kuvia, sellaisia, kun ne katsovat kameraan. Kysyinkin tyttäreni yksivuotiskuvat ottaneelta kuvastudiolta Kuvastudio Pörin Ursulalta, että mitähän maksaisi ottaa noita riiviöistä kunnon kuvat. Kävi niin hyvä mäihä, että hänellä on kissojen kuvausprojekti meneillään ja hän suorittaisi kuvauksen korvauksetta tammikuun alkupuolella. Jee! Tietenkin jos kuvia tilataan, niin ne maksan, mutta kuvaus itsessään olisi minulle ilmainen. Joten tammikuussa kärrään riiviökuusikon kuvastudiolle kuvattavaksi. Mitähän siitäkin tulee. Toivottavasti jotain hienoa ja kerrassaan upeaa. Studiokuvia olen aiemmin ottanut vain kissanäyttelyreissuilla. Tunnetuimpana kissapiireissä ehkä Tessan ottamat laadukkaat, mutta samalla edulliset kuvat. :) Tästä esimerkkinä Tessan ottama rakkaan oman kasvattini Liekki liekkisen kuva. Voiko suloisempaa kollipoikaa olla. Liekki rakastaa pentuja ja on varsin kouliintunut sfinxin pentujenkin lastenhoitaja.

Liekki <3


Kerron vielä pentujen varaustilanteesta lyhyesti. Pojat ovat vielä toistaiseksi kaikki vapaana. Varaustilanne viikon päästä voi olla eri, koska katsojia on ensi viikolla tulossa käymään. Kuvia saa kysymällä sähköpostitse. Alla on kuva naamiopojasta. Huh huh. Olen heikkona naamioihin. Jos tuo olisi tyttö, niin jättäisin todennäköisesti jatkokasvatukseen ja etsisin sijoituskodin. Yhden tytöistä sijoitan, mikäli löydän Kainuusta tai Oulusta yhteistyökykyisen sijoituskodin. Vink vink. Pennut saivat rekisterikirjat perjantaina. Iso kivi vierähti sydämeltäni. Kissaliitolta todella nopeaa toimintaa! Kiitos! Pelkäsin joulupyhien hidastavan papereiden kulkua, mutta onneksi näin ei käynyt. Suuret kiitokset myös pentujen isän omistajalle Cocopah-kissalan Katjalle, joka toiminnallaan myös nopeutti rekisteröintiä.

Naamiopoika varattavissa


Olen nyt ansaitulla joululomalla, jonka olen käyttänyt tehokkaasti mm. pentujen kuuraamiseen puhtaaksi kylpyammeessa. Olen myös suorittanut taloutemme kissoille kuukausittaisen kynsihuollon. En nyt sentään mitään manikyyria vaan ihan terävimpien kärkien siistimistä vain. Loma on sisältänyt myös oman vuoden ikäisen tyttären lisäksi pentujen vahtimista ja niiden kanssa leikkimistä. Olen tehnyt havainnon, että vuoden ikäisen ihmislapsen ja kahdeksan viikon ikäisten kissanpentujen lelut ovat osittain samantyyppisiä ja kiinnostuksen kohteet myös. Kirjoista ja puhumisesta kissat eivät sentään (onneksi) ole kiinnostuneet. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti